Spara pengar när du handlar på nätet

Rabatt på tidningsprenumerationer

Det finns väl ingen som tackar nej till en prenumeration på en rolig, intressant eller spännande tidning? Att kunna koppla av med en bra vecko- eller månadstidning då och då är något som människor i alla åldrar njuter av. Tidningar, oavsett det gäller hälsomagasin, mattidningar eller modemagasin, kostar dock en hel del pengar. Det är inte ovanligt att man får betala upp mot en hundralapp för ett enstaka lösnummer. Dessutom måste man ju gå till en mataffär eller en tidningskiosk för att köpa tidningen. Lyckligtvis kan man på nätet få fina rabatter på tidningsprenumerationer. Då får man dessutom tidningen direkt hem i brevlådan, ofta före det att tidningen kommer ut i handeln.

Rabatter på tidningar

Det finns två sätt att få rabatter på tidningsprenumerationer. För det första kan man vända sig direkt till utgivaren av en tidning som man är intresserad av att prenumerera på. Man navigerar helt enkelt in på utgivarens eller tidningens webbplats och letar efter ett bra introduktionserbjudande. Det är inte ovanligt att man kan få ett visst antal nummer (normalt tre eller sex) till ett kraftigt rabatterat pris. Ofta kan man även få en så kallad välkomstpremie när man som ny kund tecknar en prenumeration.

För det andra kan man besöka en av de sajter som samlar rabatterade prenumerationer från mängder av olika utgivare. På dessa sajter kan man söka igenom ett utbud som inte sällan omfattar flera hundra tidningar. En stor fördel med dessa sajter är att man kan beställa prenumerationen direkt från sajten, i stället för att gå omvägen via utgivarens webbplats.