Spara pengar när du handlar på nätet

Cashbacksajter

Det finns många cashbacksajter du kan gå igenom för att spara pengar när du handlar på nätet. Det finns dock vissa som är mycket bättre än andra och det är mycket lättare att använda en välstrukturerad och smidig sajt. Det gör stor skillnad när du handlar mycket. Det räcker med att hemsidan har är för plottrig och rörig för att jag inte ska tycka om att använda den. De har också olika uttagsgränser och det är viktigt att du använder en sajt som tillåter dig att få dina pengar tillbaka utan att du måste handla mer än du ville från början.

Jag har använd många olika cashbacksajer och tänkte att ni ska slippa gå igenom alla och testa för att ni inte vet vilka som är bra. Här är några som jag tycker är riktigt bra och som jag rekommenderar för dig som är en inbiten onlineshoppare.

Olika cashbacksajter

TopCashback

Topcashback är min favoritsajt

Top cashback är en sajt som fungerar perfekt. Pengarna går alltid igenom till mitt konto och det är lätt att ta ut dem. Det händer sällan att cashbacksajter är så problemfria som denna är. Det absolut bästa är nog att det inte finns någon årlig avgift för att använda sajten. Det kan vara jobbigt när det är det eftersom man inte vet när man handlar nästa gång.

Quidco

quidco är en bra cashbacksajt

Quidco är nästan lika bra som Top cashback. De ha ofta samma exklusiva erbjudanden och allt fungerar otroligt bra. Här finns det dock en årsavgift på fem dollar. Det är ju inte så mycket med tanke på hur mycket man sparar, men det är tillräckligt för att man ska tveka lite.

Lyoness

lyoness-logoLyoness är en svensk cashbacksajt som har det mesta. Här hittar du allt från livsmedel till mode och det går inte att påstå att den inte håller bra nivå. Sajten har enkel design så att du hittar det du letar efter på nolltid.

Qoinz

lyoness-logoQoinz är en svensk caschbacksajt som påstår sig ge hundra procent cashback. Den är helt gratis att registrera sig på.

 

 

Zebraplace

zabraplace logo

Zebraplace är en simpel och smidig cashbacksajt som fungerar bra. Det finns mängder av märken och affärer att välja mellan och det finns ofta bra deals. Enkelt att hitta det man letar efter på sajte.

 

Cashbackholic

cashbackholicCashbackholic är en amerikansk sajt som har mycket. Det är väldigt rörigt på sajten och det är lite svårt att hitta det man letar efter men gör man det så är det förmodligen en bra deal. Det finns otroligt mycket här och det är nästan alltid riktigt bra cashbacks.

Använd olika sajter

Det är viktigt att du använder olika sajter när du handlar. Det finns nämligen erbjudanden som är exklusiva för vissa sajter och det är dumt att handla genom en sajt som har sämre erbjudanden än en annan. Titta noga runt så hittar du säkerligen någon sajt som passa det du ska köpa just nu.