Spara pengar när du handlar på nätet

Cashback

Cashback är ett begrepp som är välkänt för alla som letar extrapriser och rabatter på nätet. Cashback innebär att man genom att använda vissa specifika länkar till e-butiker kan erhålla fina rabatter på alla tänkbara varor. Det är många som har sparat mycket pengar på att shoppa smart genom cashback genom åren.

För att få rabatter och extrapriser genom cashback finns det några steg man måste följa i detalj. För det första måste man bli medlem på en sajt som listar cashbackerbjudanden. Det räcker ofta att man fyller i de mest grundläggande personuppgifterna för att bli medlem på en sådan sajt. Sedan måste man givetvis välja ett användarnamn och ett lösenord.


När man sedan loggar in på cashback-sajten kan man sondera utbudet av rabatter och extrapriser genom några enkla knapptryck. Man kan ofta sortera på branscher och märken. Ibland kan man även göra direkta sökningar på ett varumärke eller en specifik e-butik. Om man hittar ett erbjudande som man vill slå till på klickar man helt enkelt på länken som anges på cashback-sajten. Man måste klicka på länken för att så att säga ”komma rätt” in till den e-butik som saluför den produkt man vill ha. Annars går man miste om sin cashback.

Hos e-butiken genomför man sitt köp precis som vanligt. Man behöver inte fylla i någon kod eller på annat sätt visa att man vill ha rabatten. Rabatten dyker i stället sedan upp på den egna medlemssidan på cashback-sajten. De pengar man sparar kan man sedan använda för att köpa andra varor.